Feesten

 

Ontbijtbuffet ’t Land         18.50€

                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Cava

Vers fruitsap

Huisgebakken ontbijtbroodjes,

                   croissants & koffiekoeken

 

Uitgebreide keuze van het zoet beleg

Confituur                              Speculoospasta

Choco                                    Honing

Hagelslag

 

Verschillende soorten charcuterie

Hesp                                      Jonge kaas

Salami                                   Abdijkaas

Américain préparé                Camembert

Krabsalade                           Gerookte zalm

Serranoham

 

Ontbijtgranen

Cornflakes                            Muesli

 

Buffet wordt verder aangevuld met;

Yoghurt                                Gebakken spek

Vers fruit                              Fruitsalade

zacht gekookt eitje               roerei

Koffie/thee of Cécémel

 

Prijs: Ontbijt “all in” aan € 18,50 pp.

Kinderen onder de 12 jaar betalen slechts de helft van de prijs.

Reservatie noodzakelijk.

Koud buffet                                                                                                                28.50€

 

Kippeboutjes

Ham met meloen

Rosbief en gebraad

Boerenpaté

Kippenboutjes

Beenhesp

 

Gerookte zalm

Zalmfilet “Belle Vue”

Gerookte forel

Tomaat garnaal

 

Aardappel-  en pastasalade

Assortiment van sla en rauwkost

Assortiment van sausjes

Broodjes en boter

 

Zeevruchten buffet                                                                              34.50€

 

Koud

Zeeuwse creuse of zomeroesters

Kreukels,wulken,vongole en amandes.

Gamba’s en ongepelde grijze garnalen

Langoustines

Zalmfilet “Belle Vue”

Gerookte zalm

Gerookte forel

Gerookte heilbot

Gerookte paling

Tomaat garnaal

1 halve kreeft “Belle Vue” per persoon

 

Warm

Scampi’s on provençaalse saus

Scheermesjes in look.

Paëlla  

 

Aardappel-  en pastasalade

Assortiment van sla en rauwkost

Assortiment van sausjes

Broodjes en boter

 

Alle mogelijke uitbreidingen mogelijk (zie verder)

 

 

 

 

 

Buffet van het Land                                                                            38.50€

 

Koud

Zeeuwse creuse of zomeroesters

Kreukels,wulken,vongole en amandes.

Langoustines

Zalmfilet “Belle Vue”

Gerookte zalm

Tomaat garnaal

1 halve kreeft “Belle Vue” per persoon

 

Kippeboutjes

Ham met meloen

Rosbief en gebraad

Boerenpaté

Kippenboutjes

Beenhesp

 

Warm

Scampi met fijne groentjes

Paëlla  

Witte en zwarte pens met appelmoes

Gentse waterzooi

 

Alle mogelijke uitbreidingen mogelijk (zie verder)

 

                                   

Indien gewenst kunnen de buffetten aangevuld worden met volgende gerechten:

Koud                                                               per persoon

 Aspergerolletjes                                                                                   2.50€

Gevogeltepastei                                                                                    2.50€

Gerookte paling                                                                                     2.50€

Gerookte heilbot en forel                                                                       2.50€ 

Warm    

Babykreeft                                                                                              6.50€

Gentse waterzooi                                                                                   4.50€

Paling in 't groen                                                                                    5.00€

Paling 't land van Bornem                                                                      5.00€

Stoofvlees                                                                                              4.50€

Paëlla                                                                                                     4.50€

Scampi met fijne groentjes                                                                    3.50€

Zalm in witte wijnsaus                                                                            4.00€

Witte en zwarte pens met appelmoes                                                    4.00€

Ballekes met krieken                                                                              3.00€

Varkensgebraad met champignonsaus                                                  4.00€

Potie friet of kroketten                                                                             2.00€

                                                 

 

 

Dessertenbuffet                                                10.50€ pp

Een assortiment aan kleine desserten

Chocomousse, rijstpap, vlaai, bavarois, javanais, fruitsalade,

ijs,panna cotta, parfait, ...

 

Kaasdessertenbuffet                                          12.00€ pp

Een assortiment aan kazen met garnituur van noten, druiven e lekkere soorten brood.

 

 

 

                                    

 

Totaalformules        

                                                                                                                                   per persoon

Hartige Hapjesreceptie all-in                                               28.00€

Parelwijn, Porto, Shery, Rode en Witte wijn, streekbieren, frisdranken

Assortiment 8 warme /koude hapjes pp (uitgebreidde keuze)

 

Hapjes - Broodjes all-in                                                      28.00€

Parelwijn, Porto, Sherry, Rode en Witte wijn, streekbieren, frisdrank.

U wil gebruik maken van de bovenstaande formule, maar wil enkele

hapjes vervangen door open belegde mini-broodjes, dat kan ...

Per hapje dat u vervangt door een broodje betaalt u €1.00 extra.

 

Broodjesreceptie all-in                                                        36.00€

Parelwijn, Porto, Sherry, Rode en Witte wijn,streekbieren, frisdranken

De bovenstaande formule, maar alle hapjes worden vervangen door open

belegde mini-broodjes.

 

Samengestelde menu's het hele jaar door 

  •        Menu 19.00€

    • Menu 1

      Russisch Ei

      Waterzooi van vis met aardappeltjes.

      Bavarois

       Menu 2

      Waterkerssoep

      Koninginnehapje met frietjes.

      Bavarois   

       Menu 3

      Kaaskroketje met gefrituurde peterselie

      Vispannetje van de Chef met puree.

      Bavarois

       

      Menu   25.00€

      Menu 4

      Sla nicoise

      Gebakken pladijs

      Chocolade mousse

      Menu 5

      Tomatensoep

      Scampi’s met currysaus.

      Bavarois

      Menu 6

      Kaaskroketje met gefrituurde peterselie

      Stoofvlees met frietjes.

      Chocolade mousse

       

      Menu  35.00€

      Menu 7

      Parmaham met meloenfantasie

      Waterkerssoep

      Op het vel gebakken zalmfilet met hollandaise & Noordzee garnaaltjes

      Parfait van chocolade met pistache & framboos

      Menu 8

      Scampi “Land van Bornem”

      Champignonroomsoep

      Varkenshaasje met pepersaus en warm groenten boeket

      Crumble van appel met amandel-ijs

      Menu 9

      Duo van kaas- en garnaalkroketten

      Andalousische roomsoep

      Mechelse koekoek met dragonsaus

      Appel strudel

       

    • Menu  38.00€

      Menu 10

      Tartaar van zalm met bieslooksausje

      Vissoep

      Parelhoenfilets met Parma Ham en Portosaus

      Huisgemaakt appeltaartje met vanille-ijs

      Menu 11

      Parmaham met meloen

      Velouté van volgrondprei

      Zeetongrolletjes met garnalensaus

      Vanille-ijs met warme frambozen

       

      Menu  44.00€

      Menu 12

      Gegratineerd vispannetje

      Witloofroomsoep

      Keuze sorbet

      Picanha met seizoensgroenten en keuzesaus

      Ananasspiesje op de grill met munt & vanille-ijs

       

      Menu 13

      Gegrilde Sint Jakobsnootjes met knolselder/prei en waterkers

      Knolseldersoepje met snippers gerookte paling

      Keuze sorbet

      Gemarineerd varkenshaasje met sausje van oesterzwammen

      Dessertbord van de chef

       

      Menu 14

      Gerookte eendenborst met frambozenvinaigrette

      Kreeftenroomsoep

      Keuze sorbet

      Kabeljauwhaasje met Hollandse saus en garnaaltjes

      Chocoladefantasie

      Menu 15

      Sint Jacob nootjes op een spiegeltje van waterkers

      Agnes-Sorelsoep

      Keuze sorbet

      Eendeborstfilet op een bedje van sinaasappeljus

      Chocoladefantasie

       

    • Menu  48.00€

      Menu 16

      Canneloni van zwarte woudham     

      Witloofroomsoep

      Keuze sorbet

      Grietfilet met limoen en kappertjes 

      Ananasspiesje op de grill met munt & vanille-ijs

       

      Menu 17

      Pallet van gerookte vissoorten

      Kreeftenroomsoep

      Keuze sorbet

      Tournedos “Archiduc”                     (opgelet met bak wijze)           

      Dessertbord van de chef

       

      Menu 18

      Gerookte eendenborst met frambozenvinaigrette

      Crème van aardpeer met gerookte paling

       Keuze sorbet

      Bouillabaisse met kreeft en Sint Jacob vruchten.

      Chocoladefantasie

      Menu 19

      Sint Jacob nootjes op een spiegeltje van waterkers

      Agnes-Sorelsoep

      Keuze sorbet

      Paling Land van Bornem

      Chocoladefantasie

      Wildgerechten  (vanaf half oktober tot half februari)

       

      Voorgerechten

      Trio van wildpastei met hun garnituur                                                                   

      Trio-van wild (paté, carpaccio van hert en woudpaddestoelensoepje)              

       

      Soepjes

      Bospaddestoelensoep met snippertjes gerookte kip                                                   

      Witloofsoep                                                                                                                   

       

      Tussengerechtjes

      Spiesje van parelhoen op een spiegeltje van donker abdijbier                        

            Brochette van konijnfilet, op Vlaamsche wijze bereid                                 

       

      Wildsuggesties vis of vlees

            Kabeljauwhaasje met amandelkorst en puree van pompoen                                   

            Duo van scampi en tongrolletjes op een spiegeltje van wiloof                               

       

      Hazerugfilet met balsamico-honingsaus, veenbessen en pompoenpuree                

      Filet van het hert, met boschampignons, groene kool                                           

      Fazantfilet “Fine Champagne” met witloof en knolselderpuree                                 

       

       

       

      Aspergegerechten (vanaf half april tot half juni)

       

      Voorgerechten

      Asperges met gerookte zalm, garnaaltjes en mousseline                                   

    • Asperges op z’n Vlaams                                                                                      

    • Slaatje van asperges, met rundscarpaccio en mosterd brunoise                             

       

      Soepjes

      Aspergeroomsoep                                                                                               

      Aspergesoepje met snippertjes gerookte zalm

       

      Hoofdgerechten

      Asperges op Vlaamse wijze                                                                                         

      Kabeljauwhaasje op een bedje van gegrilde asperges                                           

      Dorade Royal met lente-uitjes, asperges en puree                                                

      Zalmfilet met mosterdsaus, asperges en krieltjes (asperges seizoen)                     

    • Gebakken kipfilet met pepersaus, asperges en aardappelpuree                            

    • Gegrilde Rundsfilet met lentegroentjes, asperges en aardappelwedges                

       

       

      Hoogzomer       (vanaf begin mosselseizoen tot ze lekker zijn)

    • Wij serveren de hele zomer heerlijke Goudmerk – mosselen

    • ideaal voor een mosselfestijn in groep                                                                 

       

Rouwmaaltijd

per persoon                                        16.50€

Wij verzorgen

uw rouwmaaltijden in een serene sfeer.

Wij  bieden hiervoor per persoon

2 broodjes, 1 sandwich, 1 koffiekoek

5 verschillende soorten beleg( bespreekbaar )

Boter, suiker en melk

Koffie en thee naar believen

Trend

Meer en meer kiezen mensen voor volgende formules

1 aperitief voor de rouwmaaltijd                                    5.00€

2 verschillende warme rouwmaaaltijdn zijn

bespreekbaar.

 3 een 3-gangenmenu is bespreekbaar                     21.00€

 

Aaarzel niet om ons te contacteren

03 899 01 12

0475 54 79 52 ( GSM )