Feesten

 

Ontbijtbuffet in ‘t Land    (18,50€ per persoon)

(Reservatie minimum 2 dagen vooraf)

Glas cava of vers fruitsap

Enkele huisgebakken ontbijtbroodjes, croissants en koffiekoeken

Uitgebreide keuze uit zoet beleg

Verschillende soorten hartig beleg

Cornflakes / Muesli

Yoghurt

Gebakken spek

Zacht gekookt ei of roerei

Vers fruitassortiment

Koffie / thee / chocolademelk naar believen

 

Brunch in 't Land          31,50€ (per persoon)

Onze bruncheformule is een combinatie van ons ontbijtbuffet en een gemengd koud en warm buffet waardoor het een veelzijdigheid aan gerechten omvat.

Een glas cava of vers fruitsap staat klaar bij aankomst

Enkele huisgebakken ontbijtbroodjes, croissants en koffiekoeken

Uitgebreide keuze uit zoet beleg en hartig beleg

Koud buffet

  • Kippeboutjes

  • Ham met meloen

  • Rosbief en gebraad

  • Gerookte zalm

  • Zalmfilet “Belle Vue”

  • Assortiment van sla en rauwkost

  • Assortiment van sausje

Warm buffet: 

  • Wij opteren meestal voor stoofvlees met frietjes en zalm in witte wijnsaus

Koffie en thee naar believen

Andere dranken worden aangerekend per stuk of per fles

Samengestelde menu’s het hele jaar door

 

Menu - (24,00€ pp)

 

Menu 1

  • Russisch Ei
  • Waterzooi van vis met aardappeltjes.
  • Bavarois

 

Menu 2

  • Waterkerssoep
  • Koninginnehapje met frietjes.
  • Bavarois        

 

Menu 3

  • Kaaskroketje met gefrituurde peterselie
  • Vispannetje van de Chef met puree.
  • Bavarois

 

Menu – (29,00€ pp)

 

Menu 4

  • Salade Nicoise
  • Gebakken pladijs
  • Chocolade mousse

 

Menu 5

  • Tomatensoep
  • Scampi’s met currysaus.
  • Bavarois

 

Menu 6

  • Kaaskroketje met gefrituurde peterselie
  • Stoofvlees met frietjes.
  • Chocolade mousse

 

Menu - (39,00€ pp)

 

Menu 7

  • Parmaham met meloenfantasie
  • Waterkerssoep
  • Op het vel gebakken zalmfilet met Hollandaise & Noordzee garnaaltjes
  • Parfait van chocolade met pistache & framboos

 

Menu 8

  • Scampi “Land van Bornem”
  • Champignonroomsoep
  • Varkenshaasje met pepersaus en warm groenten boeket
  • Crumble van appel met amandel-ijs

 

Menu 9

  • Duo van kaas- en garnaalkroketten
  • Andalousische roomsoep
  • Mechelse koekoek met dragonsaus
  • Appel Strudel

 

Menu – (44,00€ pp)

 

Menu 10

  • Tartaar van zalm met bieslooksausje
  • Vissoep
  • Parelhoenfilets met Parma Ham en Portosaus
  • Huisgemaakt appeltaartje met vanille-ijs

 

Menu 11

  • Parmaham met meloen
  • Velouté van volgrondprei
  • Zeetongrolletjes met garnalensaus
  • Vanille-ijs met warme frambozen

 

Menu - (49,00€ pp)

 

Menu 12

  • Gegratineerd vispannetje
  • Witloofroomsoep
  • Keuze sorbet
  • Picanha met seizoen groenten en keuzesaus
  • Ananasspiesje op de grill met munt & vanille-ijs

 

Menu 13

  • Gegrilde Sint Jakobsnootjes met knolselder/prei en waterkers
  • Knolseldersoepje met snippers gerookte paling
  • Keuze sorbet
  • Gemarineerd varkenshaasje met sausje van oesterzwammen
  • Dessertbord van de chef

 

Menu 14

  • Gerookte eendenborst met frambozenvinaigrette
  • Kreeftenroomsoep
  • Keuze sorbet
  • Kabeljauwhaasje met Hollandse saus en garnaaltjes
  • Chocoladefantasie

 

Menu 15

  • Sint Jacob nootjes op een spiegeltje van waterkers
  • Agnes-Sorelsoep
  • Keuze sorbet
  • Eendenborstfilet op een bedje van sinaasappeljus
  • Chocoladefantasie

 

Menu - (54.00€ pp)

 

Menu 16

  • Cannelloni van zwarte woudham     
  • Witloofroomsoep
  • Keuze sorbet
  • Grietfilet met limoen en kappertjes  
  • Ananasspiesje op de grill met munt & vanille-ijs

 

Menu 17

  • Pallet van gerookte vissoorten
  • Kreeftenroomsoep
  • Keuze sorbet
  • Tournedos “Archiduc”
  • Dessertbord van de chef

 

Menu 18

  • Gerookte eendenborst met frambozenvinaigrette
  • Crème van aardpeer met gerookte paling
  • Keuze sorbet
  • Bouillabaisse met kreeft en Sint Jacob vruchten.
  • Chocoladefantasie

 

Menu 19

  • Sint-Jacobnootjes op een spiegeltje van waterkers
  • Agnes-Sorelsoep
  • Keuze sorbet
  • Paling Land van Bornem
  • Chocoladefantasie

 

Menu's kunnen aangepast worden op aanvraag. Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u een gepersonaliseerd menu wenst samen te stellen. 

Koud buffet  -  (29.50€ pp)

  • Aspergerolletjes
  • Ham met meloen
  • Rosbief en gebraad
  • Boerenpaté
  • Kippenboutjes
  • Beenhesp
  • Gerookte zalm
  • Zalmfilet “Belle Vue”
  • Gerookte forel
  • Tomaat garnaal
  • Aardappel-  en pastasalade
  • Assortiment van sla en rauwkost
  • Assortiment van sausjes
  • Broodjes en boter

Uitbreidingen mogelijk (zie verder)

 

Zeevruchten buffet - (39,50€ pp)

Koud

  • Zeeuwse creuse of zomeroesters
  • Kreukels, wulken, vongole en amandes.
  • Gamba’s en ongepelde grijze garnalen
  • Langoustines
  • Zalmfilet “Belle Vue”
  • Gerookte zalm
  • Gerookte forel
  • Gerookte heilbot
  • Gerookte paling
  • Tomaat garnaal
  • 1 halve kreeft “Belle Vue” per persoon

Warm

  • Scampi in provençaalse saus
  • Scheermesjes in look.
  • Paëlla  

 

  • Aardappel- en pastasalade
  • Assortiment van sla en rauwkost
  • Assortiment van sausjes
  • Broodjes en boter

Uitbreidingen mogelijk (zie verder)

 

Buffet van het Land   (42,50€ pp)

Koud

  • Zeeuwse creuse of zomeroesters
  • Kreukels, wulken, vongole en amandes.
  • Langoustines
  • Zalmfilet “Belle Vue”
  • Gerookte zalm
  • Tomaat garnaal
  • 1 halve kreeft “Belle Vue” per persoon
  • Aspergerolletjes
  • Ham met meloen
  • Rosbief en gebraad
  • Boerenpaté
  • Kippenboutjes
  • Beenhesp

‚ÄčWarm

  • Scampi met fijne groentjes
  • Paëlla  
  • Witte en zwarte pens met appelmoes
  • Gentse waterzooi

Uitbreidingen mogelijk (zie verder)

 

 

Dessertenbuffet   - (11,50€ pp)

Een assortiment aan kleine desserten

            Chocomousse, rijstpap, vlaai, bavarois, javanais, fruitsalade, ijs, panna cotta, parfait, ….

 

 

 

Kaasplankje   - (14,00€ pp)

Een assortiment aan kazen met garnituur van noten, druiven en lekkere soorten brood

 

 

 

RECEPTIES en FEESTJES

 

Totaalformules:

 

  • Hartige Hapjesreceptie all-in:                                                              30,00€ pp
    • Parelwijn, Porto, Sherry, Rode en witte wijn, Streekbieren en frisdranken
    • Assortiment 8 warme / koude hapjes per persoon (uitgebreide keuze)

 

  • Hapjes - Broodjes all-in                                                                     30,00€ pp
    • Parelwijn, Porto, Sherry, Rode en witte wijn, Streekbieren en frisdranken
    • U wil gebruik maken van de bovenstaande formule, maar wil enkele hapjes vervangen door open belegde mini-broodjes, dat kan….
    • Per hapje dat u vervangt door een broodje betaalt u 1€ extra

 

  • Broodjes Receptie all-in                                                                      38,00€ pp
    • Parelwijn, Porto, Sherry, Rode en witte wijn, Streekbieren en frisdranken
  • De bovenstaande formule, maar alle hapjes worden vervangen door open belegde mini-broodjes.

Wij verzorgen uw rouwmaaltijden in een serene sfeer.

Rouwtafel 1 (16,50€ pp)

Wij  bieden hiervoor per persoon

  • 2 broodjes
  • 1 sandwich
  • 1 koffiekoek droog 
  • 5 verschillende soorten beleg
  • Koffie en thee naar believen

 

Rouwtafel 2 (18,50€ pp)

Wij  bieden hiervoor per persoon

  • 2 broodjes,
  • 1 sandwich,
  • 1 koffiekoek (gemengd droog, chocolade en créme)
  • 5 verschillende soorten beleg
  • Koffie en thee naar believen

 

Supplement

Aperitief Cava en fruitsap met hapje van de chef                     5,00€ pp 

Aperitief voor de rouwmaaltijd naar keuze   (prijs van de kaart van het restaurant)                          

 

Aarzel niet om ons te contacteren

03/899.01.12 of info@tlandvanbornem.be