Feesten

 

Ontbijtbuffet in ‘t Land                                                                                   18.50€

(Reservatie minimum 2 dagen vooraf)

Glas cava of vers fruitsap

Enkele huisgebakken ontbijtbroodjes , croissants en koffiekoeken

Uitgebreide keuze uit zoet beleg

Verschillende soorten charcuterie

Cornflakes / Muesli

Yoghurt

Gebakken spek

Zacht gekookt ei of roerei

Vers fruitassortiment

Koffie / thee / chocolademelk naar believen

 

Brunch                                                                                                                       31.50€

 

Onze bruncheformule is een mengeling van ontbijtbuffet en gemengd koud en warm buffet,

het omvat een veelzijdigheid aan gerechten.

Een glas cava of vers fruitsap

staat klaar bij aankomst

Enkele huisgebakken ontbijtbroodjes , croissants en koffiekoeken

Uitgebreide keuze uit zoet beleg

Koud buffet

Kippeboutjes

Ham met meloen

Rosbief en gebraad

Gerookte zalm

Zalmfilet “Belle Vue”

Assortiment van sla en rauwkost

Assortiment van sausjes

Warme gerechten ; wij opteren meestal voor stoofvlees met frietjes en Zalm in witte wijnsaus

Koffie en thee naar believen

Andere dranken worden aangerekend per stuk of per fles

Samengestelde menu’s het hele jaar door.

 

  • Menu                                                                                                       24.00€

Menu 1

Russisch Ei

Waterzooi van vis met aardappeltjes.

Bavarois

            Menu 2

Waterkerssoep

Koninginnehapje met frietjes.

Bavarois   

             Menu 3

Kaaskroketje met gefrituurde peterselie

Vispannetje van de Chef met puree.

Bavarois

 

Menu                                                                                                       29.00€

Menu 4

Sla nicoise

Gebakken pladijs

Chocolade mousse

Menu 5

Tomatensoep

Scampi’s met currysaus.

Bavarois

Menu 6

Kaaskroketje met gefrituurde peterselie

Stoofvlees met frietjes.

Chocolade mousse

 

            Menu                                                                                                 39.00€

Menu 7

Parmaham met meloenfantasie

Waterkerssoep

Op het vel gebakken zalmfilet met hollandaise & Noordzee garnaaltjes

Parfait van chocolade met pistache & framboos

Menu 8

Scampi “Land van Bornem”

Champignonroomsoep

Varkenshaasje met pepersaus en warm groenten boeket

Crumble van appel met amandel-ijs

Menu 9

Duo van kaas- en garnaalkroketten

Andalousische roomsoep

Mechelse koekoek met dragonsaus

Appel strudel

 

 

             Menu                                                                                                 44.00€

Menu 10

Tartaar van zalm met bieslooksausje

Vissoep

Parelhoenfilets met Parma Ham en Portosaus

Huisgemaakt appeltaartje met vanille-ijs

Menu 11

Parmaham met meloen

Velouté van volgrondprei

Zeetongrolletjes met garnalensaus

Vanille-ijs met warme frambozen

 

 

Menu                                                                                                 49.00€

Menu 12

Gegratineerd vispannetje

Witloofroomsoep

Keuze sorbet

Picanha met seizoensgroenten en keuzesaus

Ananasspiesje op de grill met munt & vanille-ijs

 

Menu 13

Gegrilde Sint Jakobsnootjes met knolselder/prei en waterkers

Knolseldersoepje met snippers gerookte paling

Keuze sorbet

Gemarineerd varkenshaasje met sausje van oesterzwammen

Dessertbord van de chef

 

Menu 14

Gerookte eendenborst met frambozenvinaigrette

Kreeftenroomsoep

Keuze sorbet

Kabeljauwhaasje met Hollandse saus en garnaaltjes

Chocoladefantasie

Menu 15

Sint Jacob nootjes op een spiegeltje van waterkers

Agnes-Sorelsoep

Keuze sorbet

Eendeborstfilet op een bedje van sinaasappeljus

Chocoladefantasie

 

 

 

 

Menu                                                                                                 54.00€

Menu 16

Canneloni van zwarte woudham     

Witloofroomsoep

Keuze sorbet

Grietfilet met limoen en kappertjes 

Ananasspiesje op de grill met munt & vanille-ijs

 

Menu 17

Pallet van gerookte vissoorten

Kreeftenroomsoep

Keuze sorbet

Tournedos “Archiduc”                     (opgelet met bak wijze)           

Dessertbord van de chef

 

Menu 18

Gerookte eendenborst met frambozenvinaigrette

Crème van aardpeer met gerookte paling

 Keuze sorbet

Bouillabaisse met kreeft en Sint Jacob vruchten.

Chocoladefantasie

Menu 19

Sint Jacob nootjes op een spiegeltje van waterkers

Agnes-Sorelsoep

Keuze sorbet

Paling Land van Bornem

Chocoladefantasie

 

 

Koud buffet                                                                                                                29.50€

Aspergerolletjes

Ham met meloen

Rosbief en gebraad

Boerenpaté

Kippenboutjes

Beenhesp

 

Gerookte zalm

Zalmfilet “Belle Vue”

Gerookte forel

Tomaat garnaal

 

Aardappel-  en pastasalade

Assortiment van sla en rauwkost

Assortiment van sausjes

Broodjes en boter

 

Alle mogelijke uitbreidingen mogelijk (zie verder)

 

 

 

 

 

 

Zeevruchten buffet                                                                              39.50€

 

Koud

Zeeuwse creuse of zomeroesters

Kreukels,wulken,vongole en amandes.

Gamba’s en ongepelde grijze garnalen

Langoustines

Zalmfilet “Belle Vue”

Gerookte zalm

Gerookte forel

Gerookte heilbot

Gerookte paling

Tomaat garnaal

1 halve kreeft “Belle Vue” per persoon

 

Warm

Scampi’s on provençaalse saus

Scheermesjes in look.

Paëlla  

 

Aardappel-  en pastasalade

Assortiment van sla en rauwkost

Assortiment van sausjes

Broodjes en boter

 

Alle mogelijke uitbreidingen mogelijk (zie verder)

 

 

 

 

 

Buffet van het Land                                                                            42.50€

Koud

Zeeuwse creuse of zomeroesters

Kreukels,wulken,vongole en amandes.

Langoustines

Zalmfilet “Belle Vue”

Gerookte zalm

Tomaat garnaal

1 halve kreeft “Belle Vue” per persoon

 

Aspergerolletjes

Ham met meloen

Rosbief en gebraad

Boerenpaté

Kippenboutjes

Beenhesp

 

Warm

Scampi met fijne groentjes

Paëlla  

Witte en zwarte pens met appelmoes

Gentse waterzooi

 

Alle mogelijke uitbreidingen mogelijk (zie verder)

 

 

Dessertenbuffet                                                                                              11.50€

Een assortiment aan kleine desserten

            Chocomousse, rijstpap, vlaai, bavarois, javanais, fruitsalade, ijs, panna cotta, parfait, ….

 

 

 

Kaasdessertenbuffet                                                                                       14.00€

Een assortiment aan kazen met garnituur van noten, druiven en lekkere soorten brood

 

 

 

RECEPTIES en FEESTJES

 

Totaalformules :

 

  • Hartige Hapjesreceptie all-in:                                                              30.00€pp
    • Parelwijn, Porto, Sherry, Rode en witte wijn, Streekbieren en frisdranken
    • Assortiment 8 warme / koude hapjes per persoon (uitgebreide keuze)

 

  • Hapjes - Broodjes all-in                                                                     30.00€pp
    • Parelwijn, Porto, Sherry, Rode en witte wijn, Streekbieren en frisdranken
    • U wil gebruik maken van de bovenstaande formule, maar wil enkele hapjes vervangen door open belegde mini-broodjes, dat kan….
    • Per hapje dat u vervangt door een broodje betaalt u 1€ extra

 

  • Broodjes Receptie all-in                                                                      38.00€pp
    • Parelwijn, Porto, Sherry, Rode en witte wijn, Streekbieren en frisdranken
  • De bovenstaande formule, maar alle hapjes worden vervangen door open belegde mini-broodjes.

 

Wij verzorgen

uw rouwmaaltijden in een serene sfeer.

 

Rouwtafel 1

16.50 Euro pp

 

Wij  bieden hiervoor per persoon

2 broodjes, 1 sandwich, 1 koffiekoek droog 

5 verschillende soorten beleg

Boter, suiker en melk

Koffie en thee naar believen

Rouwmaaltijd

 

Rouwtafel 2

18.50 Euro pp

 

Wij  bieden hiervoor per persoon

2 broodjes, 1 sandwich, 1 koffiekoek (gemengd droog,chocolade en créme)

5 verschillende soorten beleg

Boter, suiker en melk

Koffie en thee naar believen

 

Supplement

-aperitief Cava en fruitsap met hapje van de chef                     5.00 Euro pp extra

 

- aperitief voor de rouwmaaltijd naar keuze   (prijs van de kaart van het restaurant)                          

 

 

Aarzel niet om ons te contacteren

03 899 01 12